top of page

Hola sóc la Katia Walls

Katia Walls y el Referencial de Nacimiento
Equilibri, Harmonia i Benestar o com conciliar ment, cos i esperit. Aquesta ha estat la meva recerca i el meu camí en aquests darrers 30 anys.

Advocada per fidelitat familiar, empresària per esperit aventurer, mànager d'artistes per amor a l'Art i als seus creadors, coach i terapeuta per vocació.

Formada en Guió Mental, Anàlisi Transaccional, Hipnosi eriksoniana, P.N.L., Descodificació Biològica, Numerologia Evolutiva, Ayurveda i la Tècnica Nadeau.

16

L'any 2012 em vaig comprometre en cos i ànima a donar a conèixer el Referencial de Naixement®, introduint-lo a Espanya i facilitant-ne la seva expansió en els països de parla hispana. Una autèntica via del despertar, de la consciència i de l'espiritualitat ...

He tingut el plaer d'organitzar i assistir a Georges Colleuil en nombroses conferències, tallers i stages formatius, així com en la traducció, l'adaptació i l'edició dels seus llibres al castellà.

Des de l'any 2014 sóc consultora i coordinadora a Espanya del Referencial de Naixement®.

 

Practicant acreditada del Referencial de Naixement per l'École Internationale Georges Colleuil.

El Referencial de Naixement és una eina terapèutica original que es fonamenta en el simbolisme dels arquetips del Tarot.

Que és Referencial de Naixement
Estructura
Estructura del Referencial de Nacimiento by Georges Colleuil

Una eina contemporània de resolució de conflictes inspirada en coneixements ancestrals.

Un mirall simbòlic de la nostra estructura interior, que ens permet aprofundir en el coneixement de nosaltres mateixos i en les maneres de relacionar-nos amb els altres.

Una eina que, acompanyant-nos en la nostra evolució i transformació, ens fa més autònoms i ens ajuda a resoldre conflictes personals, relacionals, transgeneracionals, familiars i professionals.

Us presento el seu creador

Qui és Georges Colleuil
Biografía de Georges Colleuil

Investigador, escriptor, filòsof, apassionat per tot el que concerneix les ciències de l'ànima, Georges Colleuil ens convida a redescobrir un llenguatge oblidat i noves eines terapèutiques.

 

Des de fa 30 anys Georges ens transmet la seva passió pel món dels símbols que estudia principalment a través dels arquetips del Tarot, la mitologia, la filosofia i fins a la química amb la taula de Mendelèiev.

 

El seu extens recorregut personal i professional l'han portat a explorar, entre d’altres, àmbits tan diversos com la lingüística, la psicoanàlisi, la poesia, el món dels somnis, l'heràldica.

 

Entre les seves moltes creacions destaca el Referencial de Naixement, mètode de coneixement de si mateix que permet donar vida als arquetips en les nostres pròpies experiències.

 

Des de la seva creació en els anys 80, aquesta eina compta ja amb un desenvolupament considerable en diversos països, França, Bèlgica, Itàlia, Suïssa, Canadà, Marroc, Illes Maurici, Romania, Espanya, Colòmbia i Gran Bretanya.

 

Ha estat professor de literatura i filosofia, exercit com a psicoterapeuta i formador en comunicació durant 15 anys. És autor de nombroses obres sobre la funció terapèutica dels símbols.

 

L'abril de 2016 va publicar la seva primera novel·la Le Parchemin interdit.

bottom of page