top of page

Llibres en castellà

By Georges Colleuil

En aquesta obra, l'autor proposa un mètode simple per aprendre, per etapes, a realitzar el seu propi Referencial o el dels seus cercles pròxims. També aporta les claus necessàries per a una interpretació de qualitat. Aquesta guia és una excel·lent introducció a la tècnica del Referencial de Naixement que està gaudint d'un reconeixement considerable.

Per iniciar-se en el mètode es recomana començar per aquesta lectura.

By Georges Colleuil

Nombrosos Arcans de l'antic Tarot de Marsella posen èmfasi en la noció de parella i d'aliança: El Rei i la Reina, L'Emperador i L'Emperadriu, El Papa i La Papessa, L'Enamorat, La Lluna i El Sol, entre d’altres.

Els Referencials d’Aliança permeten comprendre millor, anomenar i analitzar tot el que fa referència a la qualitat d'una relació, el que pot pertorbar el seu funcionament, el que aquesta ofereix per propiciar la curació. Defineix els aspectes a partir dels quals dues persones pròximes poden treballar conjuntament per evolucionar. Destaca els recursos de què disposen, les lliçons que han d'aprendre, és a dir, els obstacles que es poden superar o les fites que cal aconseguir.

By Georges Colleuil

El símbol dona un sentit i per això redueix el patiment. Patim més quan no sabem per què patim. Treballar el símbol aclareix el camí. Inscriure els símbols en l'existència consisteix a donar sentit a la cadena caòtica d'esdeveniments. Si la història té un sentit, llavors no tot es dona per perdut, hi ha un horitzó. El símbol em manté dempeus en un món que m’esclafa. Em fusiono amb el meu origen i descobreixo un nou horitzó. Si m'ofereixo un horitzó, retorno al meu origen .

Aquesta obra proporciona noves eines per al treball psicoespiritual i el desenvolupament de la consciència.

Llibres en francès

Le Parchemin
By Georges Colleuil

Una novel·la d'aventura, trepidant, sensual i misteriosa que ens transporta al segle XIII seguint els passos de Manjadi, el nen marcat.

En aquesta recerca iniciàtica, s'aborda la reencarnació, la massacre dels càtars, el Talmud cremat a la plaça de Grève, els monjos copistes torturats, els enemics invisibles, els tatuatges misteriosos, els inquisidors ...

By Georges Colleuil

Un treball colossal de recerca sobre el que és simbòlic en teràpia que inclou 462 símbols organitzats en un quadre de correspondència únic en el seu gènere. On descobrim:

Que un remei simbòlic no és ni un placebo ni un talismà, sinó un suport actiu de comunicació entre el pacient i el seu terapeuta, que afavoreix l'autocuració.

Que la paraula símbol designa un objecte dividit en dues parts que recorda el temps de la seva unitat.

Que la pèrdua de la seva creativitat és una de les causes de la majoria de les malalties de l'ànima.

Que l'estetoscopi del metge expressa la serp d'Hermes enrotllant-se al voltant de la columna vertebral.

Tarot l'Enchanteur by Georges Colleuil

L'autor ens convida a redescobrir un llenguatge oblidat desxifrant els símbols del Tarot de Marsella i proposant una lectura simple, a un nivell psicològic i sagrat. El viatge és meravellós. Cada carta és una oportunitat per a observar el món des d'una reflexió metafísica, des d'una obertura espiritual. Les imatges de les cartes reflecteixen la imatge d'un mateix, són un encantament poètic i filosòfic.

Referencial de Nacimiento 6a edicion edi

Apropament filosòfic, terapèutic i humanista del Tarot de Marsella.

6ª edició corregida i augmentada.

El Tarot no serveix per llegir el futur, sinó per a construir-lo!

 

Des dels anys vuitanta l'autor desenvolupa una original recerca  sobre el contingut simbòlic del Tarot. Segons l'autor, el Tarot no és esotèric,  sinó humanista.

L’any 1983 crea el Referencial de Naixement, mètode d'autoconeixement i de desenvolupament personal emprant el Tarot de Marsella com a suport i publica el seu primer article sobre el tema. Aquest enfocament permet donar vida als arquetips del Tarot en l'experiència de cadascú. El Referencial es presenta com un tema compost de tretze Arcans majors i un Arcà menor, calculats a partir de la data de naixement.

Tarot-Les Deux Infinis by Georges Colleuil

EXHAURIT

Imaginem-ho per un instant: primer entrem en una breu novel·la ambientada durant la Inquisició espanyola al segle XV. I subtilment, ens endinsem en un diari íntim en el què l'autor es revela, desvetllant el misteri dels Arcans. Després realitzem sorprenents descobriments que posen en ressonància els progressos de la física contemporània amb les tradicions de saviesa més arcaiques.

Guide Pratique du Referentiel de Naissance by Georges Colleuil

En aquesta obra, l'autor proposa un mètode simple per aprendre, per etapes, a realitzar el seu propi referencial o el dels seus cercles pròxims. També aporta les claus necessàries per a una interpretació de qualitat. Aquesta guia és una excel·lent introducció a la tècnica del Referencial de Naixement, que està gaudint d'un reconeixement considerable.

 
 
Référentiel de Naissance Guide pratique nº2 by Georges Colleuil

Són nombrosos els arcans que apareixen en l'antic Tarot de Marsella que posen el seu accent en la noció de parella i aliança. Aquesta guia aprofundeix en l'aplicació del Referencial de Naixement des d'una òptica relacional, aplicant-lo a les aliances, parelles i les associacions.

 
 

Edició en francès

Traduït al castellà

Référentiel de Naissance Guide pratique nº3 by Georges Colleuil

En aquesta tercera guia, Georges Colleuil aplica el seu  reconegut mètode a la genealogia i d'una forma molt més extensa als processos transgeneracionals, sense deixar de banda les estructures col·lectives i socials.

Le Rêve Cle de l'identite by Georges Colleuil

Georges Colleuil proposa un mètode creatiu, inèdit i original que permet treballar els seus propis somnis, evitant els múltiples mecanismes inconscients de resistència o de projecció. Aquest mètode té sobretot el mèrit d'introduir marcs de lectures i eines totalment inèdites que giren a l’entorn de la noció de Marcadors temporals (pivot que articula les realitats entre si). Entre aquestes nocions: la doble emoció, el càsting oníric, els onirames, els mandales de somnis, les empremtes metagenétiques, l’onigrama i molts altres conceptes.

 

Aquests marcs de lectura onírica s'apliquen de forma bastant simple en família, en els grups terapèutics i en els tallers d'escriptura, fins i tot a l'escola en la que l'autor suggereix desenvolupar una pedagogia. Somiar és caminar cap a la saviesa.

La Fonction Therapeutique des Symboles by Georges Colleuil

No consisteix en crear un nou diccionari de símbols sinó més aviat en distingir els símbols terapèutics entre d'altres signes com els fetitxes, els talismans o altres tipus de formes que no impliquen ni recorregut personal, ni el treball del Jo.

Es per això que  l'autor torna a les arrels mateixes del símbol  on, des de temps immemorials, el Tarot psicològic, l'Astrologia humanista, la numerologia sagrada, els mandales curatius, les pedres terapèutiques prenen el seu origen. Georges Colleuil extreu cinc criteris i dues exigències que defineixen el caràcter terapèutic del símbol.

Tres vies d'accés

Tarot de Marràqueix

Baraja Tarot de Marrakech by Georges Colleuil
Caja Tarot de Marrakech by Georges Colleuil
Tarot de Marrakech by Georges Colleuil

"Set savis es van reunir a finals  del segle XII a la ciutat de Fes, al Marroc, per guardar en un lloc segur, la totalitat dels coneixements universals, desapareguts en l'incendi de la biblioteca d'Alexandria, i que haurien conservat en la seva memòria. Jandal, Ibn Zufar, escribà i cal·lígraf de l'Imperi, nascut a Marràqueix, hauria traduït en imatges, tots aquests coneixements ... "

Georges Colleuil, eminent especialista del Tarot i Jean Baptiste Valadié, pintor mundialment conegut s'han apoderat d'aquesta llegenda per a ressuscitar-la en les làmines del Tarot de Marràqueix.

BARALLA DE 79 Arcans del Tarot DE MARRÀQUEIXAquesta obra es nodreix dels arquetips fonamentals del pensament humà. Llibre de saviesa simbòlica, està compost per 79 Arcans representant tants miralls com estats de vida interiors tenim. Aquest llibre ens permet lligar-nos a nosaltres mateixos, a l'altre, al món.CAPSA DE LUXEAquesta capsa conté el joc de 22 Arcans majors en gran format, així com un llibre dividit en tres parts:

1) un relat històric

2) l'explicació de la simbologia dels arcans majors

3) diverses tècniques i exercicis de tirades.

 

 

TAROT DE MARRÀQUEIX - EL LLIBREL'autor explica amb detall el simbolisme de les 79 làmines del Tarot de Marràqueix (TDM). També desenvolupa múltiples exemples de tirades per descodificar les relacions afectives, el sentit dels nostres somnis, els secrets de la nostra genealogia, la somatització de nusos psíquics, la resolució de conflictes, l'ajuda a la decisió, els balanços de competència, etc.

 

Jean Baptiste Valadié ... El pintor errant

Jean Baptiste Valadié recorre incansable el món a la recerca de noves llums. La seva obra apreciada en el món sencer es deu als colors dels seus viatges. Aquí, la seva inspiració es mostra oriental. Els colors, la llum, l'esperit de les terres vermelles del Marroc l’encisen. Aquest enamorament sobtat pel Marroc i la seva trobada amb Georges Colleuil el submergeixen en l'embriaguesa de la creació del Tarot de Marràqueix.

bottom of page