top of page

Detall dels tallers

Detall de les jornades de taller
incloses en el pla d'estudis del 1er cicle

Aquestes jornades de tallers són importants per a validar l'itinerari formatiu.

Permeten la correcta integració de les 7 regles d'or del Referencial de Naixement.

  • TA-1 (1 dia) : Estudi del seu propi Referencial de Naixement

Aquesta jornada ens brinda l'ocasió de posar en pràctica l'ensenyament teòric dels primers mòduls - En el transcurs d'exercicis i intercanvis, comprendrà millor la interacció entre les cases del Referencial i el vincle entre el simbolisme d'un Arcà i la seva pròpia vivència - Aprendrà l'art de conjugar Arcà + Casa + Vivència.

 

  • TA-2 (1 dia) : Estudi de la Casa 8 o Casa del temps

Càlcul de la Casa 8 i la data del seu canvi - Estudi dels aspectes particulars de la Casa 8 (efecte lupa, eclipsi, cua d'eclipsi, empremta, etc.) - Quines són les energies que ens proposa la Casa 8 per l’ any - Quin balanç, quin treball proposa l’Arcà de la Casa 8.

 

  • TA-3 (1 dia) : Estudi de les brisures  en el Referencial de Naixement

La presència de brisures en un Referencial de Naixement ens permet treballar els aspectes brisats ​​d'una identitat - El simbolisme dels Arcans que constitueixen aquesta brisura ens ajuda a comprendre d'on ve aquesta brisura i com crear una nova unitat - Estudi de casos particulars: els nens de reemplaçament.

 

  • TA-4 (1 dia) : Els diferents protocols de sessió amb el Referencial de Naixement

Gestió de les transferències i de les projeccions - Organització espai-temporal d'una sessió - Diferents aproximacions d'un Referencial: terapèutica (RN centrat en el subjecte), coaching (RN centrat en l'objecte), didàctic (RN centrat en el RN) - Ètica d'una consulta - Les 7 regles d'or del Referencial de Naixement.

 

  • TA-5 y TA-6 (2 dies) : Training intensiu

Acompanyament de sessions amb el Referencial de Naixement en situació real amb persones exteriors a la formació i amb el feedback (retroalimentació) del vostre formador.

 

NB: El final del primer cicle és validat després del lliurament de la memòria sobre el seu propi Referencial de Naixement en el transcurs dels dos anys següents a la realització de la Master Class.

bottom of page